6

Veranda op maat

Uw veranda op maat laten maken?
Heeft u een situatie waarin u niet uitkomt met een standaard maat “waarin een veranda geplaatst moet worden tussen twéé schuttingen, een situatie waarvan u denkt dat een standaard veranda niet mogelijk is? Design Veranda gaat graag de uitdaging aan. Design Veranda denkt in oplossingen, waardoor wij al veel mooie projecten hebben kunnen realiseren. Loopt uw tuin schreef weg, heeft u aparte hoeken, afvoerbuizen of andere obstakels, laat het ons weten. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om ook uw droom te kunnen verwezenlijken.
 

Veranda op maat in een waaiervorm
Veranda in waaiervorm zijn er in veel situaties te bedenken. Een waaierdak is een ideale oplossing om uw veranda om de hoek te laten lopen. In veel situaties komt het voor dat de hoek niet helemaal een 90 graden is, hierdoor zijn wij genoodzaakt gebruik te maten van een polycarbonaat dak die wij voor u op maat kunnen maken. Op deze pagina, in ons fotoboek en op onze Facebookpagina vind u uitgebreide voorbeelden van veranda’s die volledig op maat zijn gemaakt. Door de vele mogelijkheden die een maatwerk veranda biedt, kunt u zelf de keuze maken hoe groot u uw veranda wilt hebben. Design Veranda zorgt ervoor dat uw veranda perfect aansluit op uw bestaande schutting of erfafscheiding.

Veranda op maat

Veranda op maat volledig dicht?
Design Veranda biedt u speciaal voor de veranda ontwikkelde vol glasschuifdeursystemen. Permanente ontluchting, dus geen condens vorming. Het systeem is zelfdragend en dus toepasbaar in elke terrasoverkapping of veranda. Ook die van u. Hoogte en breedte zijn variabel dus ook voor u passend te maken.

Vaste wanden aan de voorzijde, open slaande deuren en/of schuifdeuren.Er zijn zeer veel mogelijkheden in diverse prijsklassen. Ook voor het creëren van een tuinkamer kan Design Veranda u alle informatie toesturen en een vrijblijvende offerte op maat maken. Voor nu, of in de toekomst.

Wij bouwen uw veranda geheel op maat, geheel naar úw wens.

Uw veranda zijwand dichten maken
Wanneer u de zijwanden van uw veranda dicht wilt maken zijn hier diverse toepassingen voor mogelijk. De meest gebruikelijke toepassing zijn aluminium zijwanden die door middel van rabbat delen wordt gecreëerd. Dit is ook direct de meest kwalitatieve oplossing. Het is uiteraard ook mogelijk uw zijwanden dicht te maken met hout of een alternatief van hout Composiet.

Afbeelding van Veranda met glasschuifwanden

Afbeelding van Veranda met glasschuifwanden

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan