6

Carports

Design Veranda carports zijn een perfecte oplossing om uw auto te bescherming tegen veel verschillende (weers)invloeden zoals de uv straling van de zon, uitwerpselen van vogels, bladeren, hars van bomen, sneeuw en u stapt niet meer in een oververhitte auto. Daarbij biedt een carport extra ruimte voor bijvoorbeeld klussen of het spelen van uw kinderen.

Uitstraling voor uw oprit! Naast de praktische voordelen geeft een carport uw oprit een chique uitstraling, door de vele mogelijkheden is er zowel voor een moderne woning als traditionele woning een passende carport. Of hij nu vast aan de muur of vrijstaand moet worden geplaatst, niets is onmogelijk. De Carport kan worden uitgevoerd met zadeldak, toog of plat dak. Tevens kunt u kiezen uit de standaard kleuren wit (RAL 9016), crème-wit (RAL 9001) en antraciet-grijs (RAL 7016) maar het is ook mogelijk om uw eigen kleur te laten spuiten.

Materiaal:De carport is evenals onze veranda’s volledig vervaardigd uit aluminium, hetgeen dat ook bij de carport betekent: onderhoudsarm en lange levensduur. Voor de beplating kunt u kiezen uit verschillende materialen: Polycarbonaat standaard, zonwerend, helder of opaal.

Mogelijkheden: De mogelijkheden van carport zijn geheel naar uw wensen aan te passen ook als de plek waar de carport moet komen te staan niet geheel recht is of uit hoeken bestaat. Een carport kan als overkapping aan de woning of losstaand komen te staan en kan worden uitgevoerd met zadeldak, toog of plat dak.

Design Veranda komt vrijblijvend bij u langs om een carport op maat voor u in te meten.

Afbeelding van een carpot

Afbeelding van een carpot

Afbeelding van een carpot

Carport offerte aanvragen