6

Terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping van Design Veranda is maatwerk. 3 meter en 90 cm is 3 meter en 90 cm, en 5 meter en 10 cm is ook daadwerkelijk 5 meter en 10 cm, zonder meerkosten. Geen enkele terrasoverkapping van Design Veranda is daarom standaard. Elke terrasoverkapping, groot of klein is steeds weer een uniek project, úw project! Een overkapping van 2 m x 2,5 of een veranda van 15 m breed x 5 m diep, u bent bij Design Veranda aan het juiste adres. Met de unieke verstevigde goot kan een overspanning van tot 7 meter met 2 staanders worden volstaan. Ideaal voor een tussenwoning.
Een terrasoverkapping is standaard voorbereid op het groeien naar een tuinkamer.

Voordelen van een terrasoverkapping

  • Met de aanschaf van een terrasoverkapping creëert u direct waardevermeerdering van uw huis!
  • Een terrasoverkapping van Design Veranda is gemaakt van aluminium van hoogwaardige kwaliteit.
  • De terrasoverkapping is onderhoudsvrij en biedt een sterke constructie die levenslang mee gaat.
  • Met de bij uw Design Veranda standaard bijgeleverde dimbare led verlichting met afstandsbediening geniet u ook ’s avonds van uw terrasoverkapping.
  • Een droge rookplek voor uw huisgenoot of visite.
  • Van terrasoverkapping naar tuinkamer, makkelijk te realiseren!

Met de zon- én hittewerende dakplaten heeft u géén zonwering meer nodig en blijft het ook in de volle zon heerlijk koel onder uw Terrasoverkapping.

Bij Design Veranda staan kwaliteit, maatwerk en service centraal

Voor advies of een afspraak kunt u ons gratis bereiken via telefoon 0800-8095 of via mail / contactformulier. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om u van persoonlijk advies te voorzien en bekijken ter plaatse wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt van ons dan direct een offerte op maat, die volledig aansluit op uw wensen.