6

Veranda Zonwering

Een veranda heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Voor velen is het als een tuinkamer, want het haalt de tuin als het ware naar binnen. Voor een ander deel van de mensen is de veranda een verlengstuk van de woning. Wat de functie ook mag zijn, een veranda biedt meerdere voordelen.

Maar hebt u eigenlijk al eens stilgestaan bij de nadelen? Afhankelijk van het daktype dat u heeft gekozen kan een veranda ook nadelen met zich meebrengen. Denk hierbij aan een veranda met glas of een veranda met heldere polycarbonaat platen. Een overdosis lichtinval kan zorgen voor verkleuring en snelle opwarming van uw ruimte. Hierdoor gaat het vooral in de zomer een echte serre worden. Met een verandazonwering lost u dit vaak voorkomend probleem eenvoudig op.

Design Veranda biedt voor veranda's enkel windvaste oplossing aan. Dankzij een uniek spantechniek met RVS kabels in de geleiders blijkt het doek in elke hellingshoek onder spanning. Het grote voordeel is dat u hierdoor een langere levensduur van uw verandazonwering garandeert. Het systeem moet trouwens niet op steunen worden geplaatst. Doordat een rechtstreekse plaatsing op de draagstructuur mogelijk is krijgt uw veranda een strakke look.

Is enkel een verandazonwering voor uw schuin dak niet voldoende? In dat gevalt blijft het steeds mogelijk aan te vullen met voorzetscreens. Omdat we met de kleinste kasten van de markt werken, vertegenwoordigen ze slechts een klein deel van de totale oppervlakte, zeker als u dat vergelijkt met de profielen van uw veranda. Dit zorgt ervoor dat ze niet opvallen.

Uitermate genieten van uw veranda van glas of met heldere platen, dat kan pas echt met een verandazonwering!

Wanneer kiezen voor verandazonwering?

  • U hebt glaspartijen die zorgen voor snelle opwarming van uw woning, veranda of tuinkamer
  • U wilt een elegante oplossing met een kleine kast
  • U zoekt een windvaste oplossing met ritsdoek en een speciaal ontwikkeld systeem

Goed om te weten...

De verandazonwering is ook geschikt voor schuine glaspartijen en lichtkoepels. Indien geplaatst aan de binnenkant van de woning kan deze zonwering zelfs worden gebruikt als verduistering van een lichtkoepel.


Voor meer informatie over zonwering bekijk de mogelijkheden onder de zonwering.